Inleveren schoenendoosactie 12 en 19 november!

10 november 2023

Op 12 en 19 november staan wij weer bij de kraam om jullie mooi versierde en goed gevulde dozen in ontvangst te nemen. We hopen dat jullie het met veel plezier hebben gedaan, of nog gaan doen. Er zijn inmiddels 37 schoenendozen binnengekomen en daar zijn wij en later de kinderen in Sierra Leone heel blij mee! Er is veel belangstelling voor de actie en dat doet goed. Er zijn nog wel enkele aandachtspunten:

  • Als het mogelijk is graag een doos voor een jongen maken of voor een meisje van 2-4 jaar of 10-14 jaar.
  • Graag de juiste maat schoenendoos gebruiken (de maten staan in de folder; als iedereen de juiste maat doos gebruikt scheelt dat 700 dozen op een zeecontainer en dus 700 kinderen extra blij).
  • Graag 4 schriften in de doos i.p.v. 3.
  • Een kleurboek voor bij de kleurpotloden.
  • Een spelletje erbij is ook altijd leuk, denk aan Domino, Mikado, Memory, Yahtzee o.i.d.
  • Een katoenen/linnen draagtas (voor de schoolspullen).

Alle informatie staat in de folder (verkrijgbaar in de Brink) en op de website https://schoenendoosactie.nl (bij die laatste kunt u ook allerlei achtergrondinformatie vinden). Verzendkosten zijn van harte welkom, ook als er geen doos versierd wordt. 19 november is echt de laatste dag waarop de schoenendozen ingeleverd kunnen worden. In diezelfde week worden ze weggebracht naar het verwerkingscentrum. Voor vragen of opmerkingen: Andrea van Solingen E-mail: a.van.solingen@gmail.com tel: 0318413148.