Hulp gezocht bij vluchtelingen hulp

1 september 2023

De diaconie neemt graag de oproep van het CVVE over, waarin zij vraagt om hulp en deelname aan een aantal activiteiten.

  1. Op dit moment is er met name behoefte aan vrijwilligers die aan de slag willen met het geven van taalcoaching, die het leuk vinden om samen met de bewoners een moestuin te onderhouden op het terrein in Deelen en vrijwilligers die een hart hebben voor kinderen. Wil je je hiervoor inzetten? Meld je dan aan als vrijwilliger of stuur ons een mail.
  2. Als je de taal en cultuur niet kent, is het fijn als iemand je hierin wegwijs maakt. Woon je in de gemeente Ede, vind je het leuk om iemand wegwijs te maken en/of mee te nemen in je leven, en wil je dat eenmaal per week of per twee weken een uurtje doen? Dan stellen we je graag aan iemand voor en dan word je een maatje! Aanmelden als maatje | Coördinatie Vrijwilligers Vluchtelingen Ede (cvvede.nl)
  3. Meet&Eat. Op zaterdag 7 oktober zal er weer een Meet & Eat worden georganiseerd voor de bewoners van de crisisnoodopvang in Ede. Tijdens deze avond is er de gelegenheid om bewoners uit te nodigen om bij u thuis te eten en op die manier kennis te maken. Samen eten verbindt! U kunt bij uw aanmelding aangeven hoeveel mensen u maximaal kunt ontvangen.

Voor verdere informatie:  Coördinatie Vrijwilligers Vluchtelingen Ede (cvvede.nl)