Hulp gevraagd voor schoenendoosactie

actie4kids logoHet duurt nog een paar maanden voordat de schoenendoos actie gehouden wordt, maar wij zijn al wel begonnen met de organisatie. Vorig jaar zijn er in België en Nederland 42.728 schoenendozen ingezameld. Deze herfst wordt het 25e seizoen van Actie4Kids. Dit jaar zijn de doellanden Malawi, Togo, Roemenië, Moldavië en vluchtelingkamp Moria op Lesbos. Wij vragen om hulp bij de organisatie van de schoenendoos actie voor dit jaar, lijkt het je leuk om mee te doen meld je bij ons aan.

Edukans is gestopt met de schoenendoosactie, nu hopen wij veel gevulde schoenendozen te ontvangen zodat toch veel kinderen een doos kunnen krijgen. Voor mensen die al vulling aan het verzamelen zijn, willen wij melden dat er geen bellenblaas meer in de schoenendozen mogen evenals shampoo en doucheschuim, omdat gebleken is dat deze gaan lekken en dan is de rest van de inhoud van de schoenendoos niet meer bruikbaar. Alle informatie en filmpjes zijn te vinden op www.actie4kids.org

Het werk is o.a. tijdens de 4 actie zondagen rond de kerkdiensten aanwezig zijn bij de kraam in de Brink, zo nodig aanvullen van de dozen, wegbrengen naar het verwerkingscentrum in Kersteren. Heb je ruimte voor opslag van gevulde dozen dan is dat ook zeer welkom! Eind oktober start de actie in de Brinkstraatkerk.

Andrea van Solingen (tel. 413148) en Minny Bouw (tel. 419551)