Heilig Avondmaal 18 november

broodIn de ochtenddiensten van 18 november aanstaande mogen wij als gemeente samen het Heilig Avondmaal vieren. Wanneer we lezen in het Evangelie dat Jezus er naar uit heeft gekeken om de Pascha maaltijd te vieren met zijn leerlingen en zich ook hieraan aan verbonden heeft, dan mogen wij als leerlingen van nu ons ook van harte uitgenodigd weten.

Neem dit stukje brood...het is mijn lichaam! Die woorden klinken nog steeds, door de eeuwen heen, in alle kerken en geloofsgemeenschappen. Dat eten van dat stukje brood en het drinken van de beker drukt de verbondenheid uit met Jezus, die zelf als Lam van God voor ons is gestorven. Om 9 uur zullen we de Maaltijd zittend vieren en om 10.30 lopend. Ik hoop dat u/ zich uitgenodigd weet. Van harte welkom.