Goed eten, daar houden wij van!

NextGen 23 6De zomervakantie komt er alweer bijna aan en de laatste NextGen van dit seizoen is alweer in de maak. Deze is niet op vaderdag 16 juni, maar op zondag 23 juni om 11:00 uur in de Brink. Deze laatste viering gaat het over het avondmaal.

 

Wat is dat precies en waarom doen we dat. Maar ook: waar komt het vandaan en waarom is het zo belangrijk. Het belooft een interessante dienst te worden waarin we niet alleen over het avondmaal gaan leren, maar het ook met elkaar gaan doen. Dat laatste mag, maar hoeft natuurlijk niet. Nieuwsgierig? Kom dan 23 juni om 11:00 uur naar de Brink!

Zoals ieder jaar zijn bij de laatste NextGen de jongeren die nu in groep 8 zitten welkom om kennis te maken met onze vieringen. We hebben een band en leuke onderdelen die je vast niet wilt missen! Dus, zit je in groep 8, kom dan ook naar NextGen op 23 juni!

Houd de sociale media Facebook en Instagram (@NextGenBennekom) in de gaten voor meer info en teasers!

Ouders die vragen hebben over NextGen kunnen contact opnemen door even te bellen (zie onder) of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Namens de NextGenCrew,
René van Leeuwen
M: 06-40524753

Nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Adres

Brinkstraat 41

6721 WR Bennekom

0318 - 414157

Info@brinkstraatkerk.nl

Routebeschrijving

Volg ons ook op: facebook