Gastadressen gezocht voor Buitengewone MidWinter Ontmoetingen

13 december 2023

De Raad van Kerken Bennekom is op zoek naar gastadressen voor de Buitengewone MidWinter Ontmoetingen die plaatsvinden  van maandag 22 januari tot en met vrijdag 16 februari 2024.

Iedereen die dit gezellig vindt en zich aan wil sluiten, is in de ochtenduren op deze data welkom van 10.00 tot 12.00 uur. Koffie, thee, frisdrank en iets lekkers ‘erbij’ staan klaar! Wilt u uw huis in die periode ook een keertje openstellen? Dat kan door een aanmeld-email te sturen naar http://rvkbennekom@gmail.com.

Graag zo spoedig mogelijk en uiterlijk 1 december 2023. Wilt u bij het aanmelden aangeven op welke data (liefst een aantal data doorgeven, dat maakt het roosteren makkelijker) u beschikbaar bent om bezoekers in uw huis te ontvangen.

Meer informatie nodig?
Neem dan contact op met Cor Schaap (06-53867178) of Rita Karsten (0318-418025). Op de website van de Raad van Kerken Bennekom, www.rvkbennekom.com is meer informatie te vinden. We kijken uit naar uw aanmelding! Het wordt vast weer buitengewoon.