Eenheidszondag 20 januari

poster musical jonaDe Eenheidszondag markeert het begin van de Week van Gebed. Deze Week van Gebed valt in de Maand van de Spiritualiteit. De Raad van Kerken-Bennekom organiseert daarom op zondag 20 januari 2019 een gezamenlijke viering. De Vliegende Speeldoos zal met de kinderen de musical Jona instuderen en 's middags opvoeren.

Hans Lucassen (Katholieke kerk), Loeki van der Laan (Gereformeerde kerk), Peter Samwel (Vrijzinnigen) en Wouter Smit (Hervormde gemeente) zijn in deze dienst de voorgangers. Zij zullen elk hun eigen bijdrage aan deze samenkomst leveren. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door het Edese koor ‘The New Creation’, dat onder leiding staat van Jan Broekhuis.

Het thema van ‘onze’ Eenheidszondag is: ‘Leven met recht voor ogen vraagt lef!’ Le(e)f is het plaatselijke thema van de Week van de Spiritualiteit’; ‘Recht voor ogen’ is het thema voor de Week van Gebed voor de eenheid van de christenen.

Er is op 20 januari geen kindernevendienst. Maar...‘de Vliegende Speeldoos’ zal met kinderen uit groep 1 tot en met de brugklas de musical Jona komen instuderen en deze ’s middags opvoeren.


Om 9:45u wordt er verzameld in de grote zaal van de Brink, om 16:00u zal de uitvoering zijn in de Brinkstraatkerk. Alle kinderen (maximaal 120), die mee willen doen, zijn van harte welkom. Het is wel nodig om van tevoren aan te melden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. naam, leeftijd en groep.
Er wordt nog gezocht naar een aantal groepsleiders. Belangstelling? Ook graag aanmelden op bovenstaand emailadres!

Viering: Eenheidszondag
Locatie: Brinkstraatkerk, Brinkstraat 41, Bennekom
Datum: zondag 20 januari 2019
Aanvang: 10.00 uur

Nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief
Voornaam

Ongeldige invoer

Achternaam

Ongeldige invoer

email adres

Ongeldige invoer

Adres

Brinkstraat 41

6721 WR Bennekom

0318 - 414157

Info@brinkstraatkerk.nl

Routebeschrijving

Volg ons ook op: facebook