Dienst zondag 10 mei

A.s. zondag is het niet alleen moederdag, het is ook zondag Cantate, zondag zingt! En dat gaan we zondag doen, in de kerk en thuis en hopelijk uitbundig. Want zingen doet een mens goed, en van en tot God zingen doet Hem ook goed.

We lezen uit de David-verhalen enkele verzen uit I Samuel 18, waar Saul en David bezongen worden, en Kolossenzen 3:12-17. Het lied dat centraal staat is Lied 753, er is een land van louter licht. Hoe kun je in het donker zingen van iets dat je nog gezien hebt? Een spannende vraag. Elly Meijer bespeelt het orgel en piano, Marlijn Messelink trompet en bugel, en een samengesteld koortje enthousiasmeert ons mee te zingen. Voorganger is ds. Garbrich Baalbergen. Meevieren kan via de livestream. De dienst begint zoals gebruikelijk om 10.00 uur.