Deel je leven: Geurt van de Zandschulp

Deel je leven 12 Geurt vd ZandschulpOm bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen.
Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan Geurt van de Zandschulp

Naam: Geurt van de Zandschulp

Leeftijd: 72 jaar

Lid van de Brinkstraatkerk sinds: mijn geboorte

Ik zit in de Brinkstraatkerk omdat: Mijn ouders al meelevend lid waren van deze kerk en ik hier ook mee ben opgegroeid. Ik ben in deze kerk gedoopt evenals mijn vrouw en de kinderen. Ik heb hier belijdenis gedaan en ons huwelijk in laten zegenen.

Dit is voor mij de kern van het christelijk geloof: Dat Jezus op Goede Vrijdag voor onze zonden aan het kruis is gestorven en met Pasen is opgestaan uit de dood. Uit Gods genade mogen wij leven.

Mijn favoriete bijbeltekst is: Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.

Dit is wat de kerk voor mij betekent: Samen gemeente zijn, gevoed worden in je geloof door uitleg van een bijbelgedeelte, samen bidden en zingen. De zegen ontvangen en hopelijk door de weeks tot zegen te zijn voor anderen.

Mijn favoriete boek is: In zijn voetspoor door C.M. Sheldon, dat boek heeft indruk op mij gemaakt.

In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met: Tuinieren, fietsen en lezen.

Het mooiste plekje van Bennekom is: De Kraats, waar ik een fijne jeugd heb gehad.

Dit wil ik graag meegeven aan de gemeenteleden: Laten wij samen een levende gemeente zijn, met levende bouwstenen zodat we een bloeiende gemeente mogen zijn.

Ik draag het (estafette)stokje over aan: Eddy van Doorn