De Vliegende Speeldoos komt weer!

2017 vliegende speeldoos estherLaatste nieuws: Helaas moeten we in verband met corona op zoek gaan naar een nieuwe datum. Wordt vervolgd!

Was jij er bij, de musical  Jona in de Brinkstraatkerk (januari 2019)? Wat was het een feest hè! En we hebben goed nieuws: op zondag 16 januari 2022 komt de Vliegende Speeldoos weer naar Bennekom, om de musical Esther met ons te spelen. We repeteren in één dag de musical, en eind van de middag voeren we de musical op. Voor alle kinderen van groep 1 tot en met de brugklas. Wil jij erbij zijn? Houd 16 januari dan alvast vrij in je agenda.

Voor tieners en volwassenen die ook zin hebben in een hele leuke dag... We zoeken ook vrijwilligers om mee te helpen: Groepjes kinderen begeleiden, podium helpen opbouwen, koken voor de crew, lunch verzorgen voor de kids, er  is genoeg te doen! Heb jij zin om te helpen? Houd dan ook deze dag alvast vrij! Meer informatie volgt binnenkort. Heb je al een vraag? We zijn bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Natuurlijk volgen we de corona-richtlijnen van de rijksoverheid die in januari 2022 gelden.