De bingokaarten voor zondag (26 april)

Aaanstaande zondag een kerkdienst voor jong en oud. We maken een begin met de serie lezingen over koning David. De kindernevendienst heeft ook deze zondag een vlog gemaakt, en een klein zanggroepje stimuleert de samenzang zowel thuis als in de kerk. Bijzonder aan deze dienst is dat we bingo gaan spelen. Bij deze nieuwsbrief zijn vijf verschillende bingokaarten bijgevoegd. Print er één uit en speel mee. Zijn jullie thuis met meerdere gezinsleden, print er meerdere uit. Heeft de buurman/buurvrouw geen nieuwsbrief en/of printer, print er één extra uit en breng die bij hem/haar. Want hoe meer spelers hoe meer vreugd. Voorganger is ds. Garbrich Baalbergen en het thema is ‘bingo’. Meevieren kan via de livestream. De dienst begint zoals gebruikelijk om 10.00 uur. Klik op 'lees meer' voor de bingokaarten.

Hieronder de vijf verschillende bingokaarten. Printen kan per stuk door ze op te slaan en apart af te drukken. Liever niet printen? Schrijf dan voor uzelf bijvoorbeeld de woorden van de desbetreffende afbeeldingen op en streep deze af. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een extra tabblad te openen, zodat u op deze manier kunt kijken of u bingo heeft.

Bingokaart 1

bingokaart1