Collecte zondag 31 mei: goede rekeningnummers

De eerste collecte is voor 'Kerk in Actie - Jonge kerk in Marokko'. In Marokko is het niet toegestaan om christen te zijn, behalve voor niet-Marokkanen. Steeds meer migranten willen via de woestijn en Marokko Europa bereiken, maar stranden in dit Noord-Afrikaanse land. Velen zijn christen. Ook komen steeds meer christenen uit andere Afrikaanse landen in Marokko studeren. Hierdoor groeit de kerk in Marokko. Deze kerk leidt predikanten en leken op, bevordert de dialoog tussen verschillende religies en culturen en biedt hulp aan gestrande migranten die, vaak slachtoffer van mensenhandel, getraumatiseerd en totaal berooid zijn. Info: kerkinactie.nl/kerkmarokko. U kunt uw gift doneren op NL96 RABO 0307 0023 57 ten name van Diaconie Gereformeerde Kerk Bennekom. De tweede collecte is bestemd voor kerk en gemeenteleven – met bijzondere aandacht voor onderhoud aan De Brink. U kunt uw gift doneren op NL95 RABO 0307 0003 38 ten name van Gereformeerde Kerk Bennekom.