Club-startfeest op zondag 27 september

IMG 6661Afspraak = afspraak. Toen clubkamp niet door kon gaan, zeiden we dat er een clubfeest zou komen. En dat is nu gepland op zondagmiddag 27 september! Het belooft een spetterende start te worden van het clubseizoen, met allemaal leuke onderdelen van clubkamp in een middag. Welkom aan alle basisschoolkinderen die op club zitten, aan kinderen die dit jaar willen gaan meedoen en aan de groep 8 van vorig jaar. Het programma (volgens coronarichtlijnen)  is van 14.00 tot 17.00 (inloop vanaf 13.45 uur). Locatie De Brink. Meer informatie volgt, ook over het aanmelden voor deze middag en welke dagen de clubs zijn. NB: het is een keer in de twee weken en zowel in de Brink als in de Kraats). We hebben er superveel zin in!

Ouders kunnen enkel hun kind(eren) wegbrengen en blijven buiten. We starten om 14.00 uur en rond een uur of 17.00 sluiten we af. Zit je al op club of wil je mee gaan doen in een van de clubs of ben je van de groep 8 van vorig jaar: Kom dan ook!!

Een onderdeel in het programma is Tijd voor Jezus met een Bijbelverhaal, liedjes en een collecte voor het adoptiekind. Neem je wat geld mee? Doe verder makkelijke kleding aan. Aanmelden is nodig en kan via www.jeugdclubs-bennekom.nl. Op deze website kun je meer zien van de clubs.

Over de clubs
Veel kinderen uit de Brinkstaatkerk, de Hervormde kerk en vriendjes en vriendinnetjes zitten op een club. De clubs zijn een keer in de twee weken. De groepen zijn 3&4, 5&6, 7&8 in de Brink en 3, 4&5 en 6, 7&8 in De Kraats. We doen leuke dingen: knutselen, een spel, een film kijken, iets lekkers maken en opeten en als club van de kerk beginnen we met verhaal, lied of gebed. Met alle clubs hebben we een kerstviering en de afsluiting is in april met een geweldig clubkamp.

Clubleiding gezocht
We zoeken versterking, voor direct en in de loop van dit seizoen! Na jaren clubleiding nemen Arjan en Ronald afscheid, heel veel dank voor jullie inzet voor dit jeugdwerk. Ook door ziekte kan niet iedereen meedraaien en anderen doen dit voor het laatste jaar. Dus wil je instromen en meedoen, laat het weten aan Menrike (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of bespreek het eens met iemand van de huidige leiding. Versterking is nodig zodat alle kinderen in oktober naar club kunnen!

Hartelijke groet van leiding van de clubs.