Bezoekwerk wijk zuid in de vacante tijd

VacantVoorheen waren we met twee predikanten en nu, sinds een paar maanden, ben ik er even alleen in de Brinkstraatkerk. En dat is te merken in de hoeveelheid werk. Gelukkig is de beroepingscommissie hard aan de slag gegaan en velen van u en jullie zetten er een tandje bij. Dat is heel fijn. Toch is het raadzaam om in de komende periode van de vacante tijd een aantal bezigheden even te verminderen.

Zoals jullie weten was ik nog bezig om aan alle adressen in wijk zuid een bezoek te brengen, indien dat op prijs wordt gesteld. Dit zal ik gedurende de vacante tijd onderbreken. Dat betekent niet dat er geen beroep op mij kan worden gedaan, wanneer u/jij om een gesprek verlegen zit. Integendeel! Als het zo is, dan van harte uitgenodigd om dit te laten weten. Ook ben ik gewoon om alle senioren 80+ jaarlijks te bezoeken. Ik vraag uw begrip voor het feit dat ook daar de ronde trager zal verlopen, dan in voorgaande jaren. Ook voor u geldt: mocht er dringend wat zijn, schroom niet om contact op te nemen via de scriba mevr. Hennie Jochemsen of mijzelf.

Ds. Loeki van der Laan