Bastiaan Ragas speelt voorstelling In Gods naam

15 september 2023

Op 19 oktober 2023 speelt acteur en zanger Bastiaan Ragas zijn voorstelling In Gods naam in Cultura Ede. Hij zal dat op deze donderdag in de herfstvakantie zelfs tweemaal doen, namelijk om 16:00 uur en om 20:15 uur. In een tijd vol onzekerheden, onrust en verandering zoekt Bastiaan Ragas naar antwoorden in een eeuwenoud verhaal. Hij neemt de bezoeker mee door de Bijbel met muziek van Bach tot Presley, humor, ontwapenende kwetsbaarheid en confronterende dialogen. Hij verweeft zijn herkenbare, persoonlijke levensvragen met de verhalen uit de Bijbel.

De Brinkstraatkerk is bij de voorbereiding van deze voorstellingen betrokken, samen met een viertal andere kerkgemeenschappen in de omgeving (Ede, Lunteren en Schaarsbergen). Gemeenteleden kunnen tegen een gereduceerd tarief de voorstellingen bijwonen. Voor de avondvoorstelling zijn een aantal (fysieke) kaarten voor € 10,- per stuk beschikbaar via Bart Erik van Uffelen (voorzitterprz@brinkstraatkerk.nl, 0652063730). N.B. het reguliere tarief is 25 euro!

Kaarten voor de middagvoorstelling zijn te koop via https://petrus.protestantsekerk.nl/lokale-verkoop/bastiaan-ragas-ede-16u-kerkticket/ (deze kaarten kosten €7,50).

Van harte aanbevolen!