Alpha senioren

alphaIs er meer? Vanaf maandag 23 september gaan we op maandagmiddagen vanaf 15.00 beginnen met Alpha Senioren in samenwerking met de kerken in Bennekom.

Heeft u vragen over het leven of over het christelijk geloof?
Welkom op Alpha! www.alphacursus.nl/senioren 

Voor de Alpha-Senioren ontmoetingen hebben nogal wat mensen uit de omgeving van de Aleidahof en de Timanshof zich opgegeven en daarom is besloten dat de ontmoetingen gehouden zullen worden in de Broekakker.                                     

We hopen op maandagmiddag 23 september om 15 uur te starten en de laatste bijeenkomst is op 2 dec. Totaal dus 11 bijeenkomsten.                                           

We beginnen met koffie/thee met wat lekkers. Daarna wordt er een inleiding gehouden over onderwerpen zoals: ‘Is er meer?; ‘Wie is Jezus?’ Aan de hand van wat vragen en vragen uit de groep gaan we daarna in kleine groepjes verder praten.Tot slot willen we samen van een broodmaaltijd genieten en sluiten om 18 uur af.

Alle mensen die zich hebben opgegeven krijgen informatie over de onderwerpen waarover we gaan nadenken. De bijeenkomsten zijn gratis.

                                                                       

Drie dingen zijn belangrijk tijdens de ontmoetingen:

Ontmoeten · Wilt u graag met leeftijdsgenoten praten over de zin van het leven of andere levensvragen? Dan is Alpha - Senioren iets voor u. U ontmoet er nieuwe mensen en doet er leuke contacten op. Tijdens het gezellig koffiemoment leert u elkaar op een ontspannen manier goed kennen.

Vragen · Heeft u vragen over het leven of over het christelijk geloof? Luister dan elke Alpha-bijeenkomst naar een kort, inspirerend verhaal over onderwerpen als: ‘Is er meer?’, ‘Wie is Jezus?’ en ‘De Bijbel: waarom en hoe?’. Daarna is er alle ruimte om uw vragen en gedachten te delen.

Ontdekken · In circa tien bijeenkomsten ontdekt u wat het christelijk geloof inhoudt. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal. U praat hierover  met de andere Alpha-deelnemers in kleine groepen en u kunt antwoorden op al uw vragen krijgen.

Voor informatie over de bijeenkomsten in Bennekom kunt u contact opnemen met: Dick Bal: mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Adres

Brinkstraat 41

6721 WR Bennekom

0318 - 414157

Info@brinkstraatkerk.nl

Routebeschrijving

Volg ons ook op: facebook