Alpha senioren

alphaIs er meer? Vanaf 20 september gaan we op vrijdagochtenden beginnen met Alpha Senioren in samenwerking met de kerken in Bennekom.

Heeft u vragen over het leven of over het christelijk geloof?
Welkom op Alpha! www.alphacursus.nl/senioren 

Is er meer? Veel mensen stellen zich die vraag, zowel jong als oud. Tijdens de Alpha-Senioren  bijeenkomsten kunt u/ kun jij antwoorden krijgen op die vragen.                          De Alpha-Senioren ontmoetingen zijn speciaal voor mensen van 65+. Ze worden niet ’s avonds gehouden maar overdag, omdat ouderen vaak ’s avonds liever niet de deur uitgaan. Bovendien is er vervoer voor als dat nodig is. De bijeenkomsten beginnen met uitgebreid koffie drinken, uiteraard met wat lekkers erbij. Daarna volgt een korte verhaal, waarover we met elkaar gaan praten. De bijeenkomsten in Bennekom worden georganiseerd door de gezamenlijke Bennekomse kerken en we hopen ze vanaf vrijdagmorgen 20 september tot 22 november te houden.                                                                              

Drie dingen zijn belangrijk tijdens de ontmoetingen:

Ontmoeten · Wilt u graag met leeftijdsgenoten praten over de zin van het leven of andere levensvragen? Dan is Alpha - Senioren iets voor u. U ontmoet er nieuwe mensen en doet er leuke contacten op. Tijdens het gezellig koffiemoment leert u elkaar op een ontspannen manier goed kennen.

Vragen · Heeft u vragen over het leven of over het christelijk geloof? Luister dan elke Alpha-bijeenkomst naar een kort, inspirerend verhaal over onderwerpen als: ‘Is er meer?’, ‘Wie is Jezus?’ en ‘De Bijbel: waarom en hoe?’. Daarna is er alle ruimte om uw vragen en gedachten te delen.

Ontdekken · In circa tien bijeenkomsten ontdekt u wat het christelijk geloof inhoudt. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal. U praat hierover  met de andere Alpha-deelnemers in kleine groepen en u kunt antwoorden op al uw vragen krijgen.

Voor informatie over de bijeenkomsten in Bennekom kunt u contact opnemen met: Dick Bal: mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief
Voornaam

Ongeldige invoer

Achternaam

Ongeldige invoer

email adres

Ongeldige invoer

Adres

Brinkstraat 41

6721 WR Bennekom

0318 - 414157

Info@brinkstraatkerk.nl

Routebeschrijving

Volg ons ook op: facebook