Aftredende en nieuwe ambtsdragers

brinkstraatkerk2019

Zondag nemen we afscheid van een aantal ambtsdragers en pastoraal bezoekers die zich jaren voor onze gemeente hebben ingezet. Onze dank is groot.
Het is heel prettig om ook weer een nieuwe ambtsdrager en pastoraalbezoekers te bevestigen en welkom te heten. Daarnaast zijn er gemeenteleden bereid gevonden om één of meerdere jaren door te gaan met hun werk. Hieronder treft u hun namen.

Aftredende ambtsdragers                                       Nieuwe ambtsdragers

diaconie
mevr. Irene Fioole

dhr. Nico Peeneman                                                    verlenging

mevr. Ria Meijer                                                        2e periode

dhr. Joop Marchal                                                     2e periode

dhr. Aart Jochemsen                                                   2e periode

pastorale raad Noord
mevr. Gerda van Bruggen (ouderling)                           2e periode

dhr. Bert Mulder (ouderling)                                         2e periode

mevr. Ineke Pelgrim (past. bezoeker                             verlenging

mevr. Jet van Vugt (past. bezoeker)                             verlenging

pastorale raad Zuid

mevr. Ans Muller (ouderling)                                        verlenging met 2 jaar

dhr. Peter Bloemendaal. (ouderling)                             dhr. Wim de Jong (ouderling voor senioren)

dhr. Henk en mevr. Henny Vos. (past. bezoekers)         mevr. Dianne van Kampen (past. bezoeker)

mevr. Anke van Steenbergen (past. bezoeker)              dhr. Piet Ribberink (past. bezoeker senioren)

dhr. Gert van Bokhorst (past. bezoeker)

De volgende pastoraal bezoekers in de pastorale raad Zuid hebben toegezegd om wederom een jaar te verlengen als seniorenbezoeker: mevr. Anja Korsten, mevr. Evelien Landman, mevr. Ellis Heida, dhr. Kees Jochemsen, dhr. Siem Eijgenraam. We wensen alle ambtsdragers en pastorale bezoekers veel wijsheid, vreugde en zegen toe. U kunt, aan het eind van de dienst zondag, de vertrekkende en komende gemeenteleden in het ambt de hand drukken.

Namens de kerkenraad,

Lourens Lutgendorff, 2e scriba