Ademproject 9 december

Ademproject geef licht FB bericht 1080x1080 1

Donderdag 9 december komt het Ademproject naar Bennekom. Ademproject wil – juist in deze tijd – samen met u zingen om Gods liefde dichterbij te brengen. Muziek brengt hoop en licht. Daarom hopen we met elkaar een mooi concert te beleven, waarbij we ook samen kerstliedjes en songs van Ademproject zingen.

De leden van Ademproject vertellen ook bijzondere verhalen over hoe liedjes tot stand zijn gekomen en hun persoonlijke verhalen waardoor nummers zijn ontstaan. Het ADEM-project is ontstaan in een reeks van experimenten, maar ook in het geloof dat ze als band de wereld iets moois te bieden hebben. Ademproject is een samenwerking tussen muzikanten, zelf millennials, die Jezus Christus een centrale plaats geven in hun dagelijkse leven en met elkaar nadenken over de vraag: ‘Hoe maak je Gods Woord relevant in een leven waar alles 24/7 off- en online door elkaar loopt?’ Bekende Nederlandse artiesten als Pearl Jozefszoon werken mee aan Ademproject.
Bent u er ook bij?? Het concert begint om 20 uur in de Brinkstraatkerk. Er is een QR-code nodig.
Tickets zijn voor kinderen € 3,50 en volwassenen € 10,00 te bestellen via zingenindekerk.nl/geeflichtconcerten Daar kunt u ook informatie vinden. De kaarten worden pas na het concert van uw rekening afgeschreven, dus als het niet kan doorgaan loopt u geen risico.