Aanmelden voor de kerkdienst in de Brinkstraatkerk

Vanaf maandag 29 juni 19:00 u. kunt u zich digitaal gaan aanmelden voor de kerkdienst van 5 juli*. Gedurende de zomermaanden gaat dit door. Iedere week wordt de aanmelding, voor de daarop volgende zondag, opnieuw gestart. Mochten er tussentijds veranderingen in komen dan krijgt u dat via de nieuwsbrief te lezen. Ondanks de grotere openstelling van meer dan 100 personen gaan wij het eerst uit proberen met 100 personen. Zodra hier verandering inkomt leest u het via de nieuwsbrief.

Hoe gaat het aanmeldsysteem. U krijgt drie mogelijkheden om een zitplaats te verwerven:

1. U kunt kaarten ophalen in de Brink voor een zitplaats. (40 kaarten beschikbaar) Iedere donderdagmiddag van 14:00 – 16:00 u. worden er twintig uitgegeven en iedere donderdagavond van 19:00 – 20:30 u. zijn er voor twintig kerkleden een kaart beschikbaar. Ze geven, voor een deel (20), toegang tot het orgel vak**. Toegang: deur bij het orgel.
2. Via de scipio app (20 kaarten). Deze app moet u downloaden op uw mobiel en dat kunt u als u de app via uw persoonlijke mail hebt ontvangen. Heeft u zich hierbij aangemeld voor de kerkdienst dan wordt u verwacht bij de hoofdingang van de kerk aan de Brinkstraat.
3. Via de site www.brinkstraatkerk.nl kunt zich ook aanmelden. (40 kaarten). Komt u met kinderen voor de kindernevendienst* dan is dit, naast het afhalen, de juiste plek om zich op te geven. Dit geldt ook voor ouders met oppaskinderen.***

Let op

* Het aantal beschikbare plaatsen voor de eerste dienst op 5 juli zullen zeer beperkt zijn. Dit is een themadienst voor de kinderen, ouders en grootouders van groep 8, die naar de middelbare school gaan en afscheid nemen van de kindernevendienst. De genoemde groep gemeenteleden komen dan als eerste in aanmerking. Voor deze dienst kunnen alleen nog digitaal plaatsen gereserveerd worden.

Vanaf de week erop zijn de 100 kaarten voor een ieder beschikbaar.

** Ouders met kinderen voor de nevendienst dienen de toegang van de Brink aan de Krulweg te gebruiken.

*** Ouders met kinderen voor de oppas dienen de toegang van de Brink aan de Brinkstraat te gebruiken en ook via deze deur de Brink weer te verlaten.

Mochten er nog plekken over zijn na donderdagavond dan kunt u zelf via de website of scipio kijken of er nog plekken over zijn en zich alsnog aanmelden.

Neem uw kaartje of uitdraai mee naar de kerk en geef het af.