6 Feb: ManUnited Clubavond

"Credits oFlyer MU2020 02 Credits or Christr Christ?" Met Jan Harm Urbanus

We kennen het allemaal wel, de complimentjes op de zaak, de likes op Facebook, de rol die we hebben in onze sportvereniging of kerk.

We beklimmen de maatschappelijke ladder en het vormt onze identiteit. Koning Saul had zijn uiterlijk mee, was sterk en gezalfd, maar wel bang voor de mening van zijn onderdanen. Paulus had het helemaal gemaakt, maar ontmoette Jezus en dat veranderde alles voor hem.

In “Credits or Christ” nodigt Jan Harm Urbanus ons uit om net als hij de eerste stapjes te zetten op de weg die geloofsheld Paulus ons voorhield.

Jullie zijn allemaal van harte welkom en neem gerust vrienden/familie/buurmannen mee. We zien je graag op donderdag 6 februari om 19:30 uur bij Boerderij Hoekelum!