3-4 oktober - Jongerenweekend

Jongerenweekend 3 en 4 oktober

Ook dit jaar wordt er weer een jongerenweekend georganiseerd vanuit de Bennekomse kerken. Jongerenweekend is een christelijk kamp met leuke activiteiten, een bonte avond, films, een nachtspel en vooral veel gezelligheid. Het kamp vindt plaats in de Woudegge in Otterlo. Rekening houdend met de corona maatregelen hebben we een leuk programma van zaterdagochtend tot zondagmiddag. Iedereen die in groep 8 of op de middelbare school zit mag mee! De kosten voor het weekend zijn maar €30,-. Schrijf je snel in via via Nextgenbennekom.nl/jongerenweekend. Wij hebben er zin in!