23 december: kinderkerstfeest

9 december 2022

Op vrijdag 23 december vindt van 17.45 tot 19.30 uur het kinderkerstfeest plaats van de jeugdclubs, kindernevendienst en eethuiscatechese, ook van de hervormde gemeente, in De Brink en Brinkstraatkerk. Het thema van het Kinderkerstfeest is Licht!

Vanaf 17.45 uur is er voor de kinderen een leuk programma met creatieve workshops en activiteiten rond het thema Licht. En natuurlijk ook met lekkers en muziek. We zijn blij dat een groep tieners die avond helpt. Zit je nog niet in de support-app en wil je meedoen, geef dan een seintje aan Menrike ( 06 45270725).

Om 19.00 uur is er een kerstviering  o.l.v. ds. Garbrich Baalbergen. Het geheel zal muzikaal opgeluisterd worden door de NextGen Band samen met enkele kinderen. Bij de Kerstviering zijn ouders, broers en zussen, opa’s en oma’s en ook anderen van harte uitgenodigd!

Bij de viering is een collecte. We willen graag iets doen voor een groep kinderen uit Oekraïne die in Ede en Bennekom wonene en ver van thuis het kerstfeest moeten vieren. In de kerstvakantie organiseert Reinhard Brandse voor hen een activiteit die we met onze bijdrage willen ondersteunen.

Kinderen die een instument bespelen mogen meedoen in de NextGenBand. Je kunt je nog aanmelden via helpende-hand@brinkstraatkerk.nl.

Na de viering is iedereen uitgenodigd om elkaar te ontmoeten onder het genot van een drankje.

Belangrijk: voor de organisatie willen we graag weten hoeveel kinderen er komen om 17.45 uur. Meld je aan via www. jeugdclubs-bennekom.nl

Voor wie: basisschoolkinderen van groep 1-8
Waar: De Brink, ingang Krulweg
Tijd: inloop vanaf 17.30 uur
Aanmelden: graag vooraf via www.jeugdclubs-bennekom.nl 
Kerstviering: aanvang 19.00 uur, Brinkstraatkerk, hoofdingang Brinkstraat
Collecte: voor kinderen uit Oekraïne
Kom je ook? Neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee!