23 december: kinderkerstfeest

24 november 2022

Op vrijdag 23 december vindt van 17.45 tot 19.30 uur het kinderkerstfeest van de jeugdclubs, kindernevendienst en eethuiscatechese plaats in De Brink en Brinkstraatkerk. Het thema van het Kinderkerstfeest is Licht! Het programma zal bestaan uit verschillende workshops en aansluitend een korte viering in de Brinkstraatkerk o.l.v. ds. Garbrich Baalbergen. Het geheel zal muzikaal opgeluisterd worden door de NextGen Band samen met enkele kinderen. Bij de Kerstviering, die begint om 19.00 uur, zijn ouders, broers en zussen ook van harte uitgenodigd! Aansluitend is er gelegenheid elkaar onder het genot van een warm drankje en wat lekkers te ontmoeten op het plein naast de kerk.

Voor wie: basisschoolkinderen van groep 1-8
Waar: De Brink, ingang Krulweg
Tijd: inloop vanaf 17.30 uur
Aanmelden: graag vooraf via www.jeugdclubs-bennekom.nl (eventueel bij aankomst, maar kom dan op tijd!)
Kerstviering: aanvang 19.00 uur, Brinkstraatkerk, hoofdingang Brinkstraat
Collecte: contant geld

Kom je ook? Neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee!