22-April (10.30): NextGen

2018 04 Uitnodiging NextGen teken 1240 x 877

Normaal zou er zondag 15 april NextGen zijn! Maar plannen veranderen! Zondag 22 april is NextGen te gast in de Brinkstraatkerk! Samen met dominee Loeki van der Laan bereidt de NextGenCrew een dienst voor rond het thema “Achter het net vissen?!”

Als de discipelen Jezus na de opstanding hebben gezien pakken ze hun normale werk weer op: vissen! Maar… het lukt niet goed. Ze zullen toch niet achter het net vissen? En wij? Vissen wij ook achter het net? Dominee Loeki van der Laan gaat ons daar meer over vertellen.

We collecteren natuurlijk voor onze kippen voor moeders in Vietnam. Drie gezinnen hebben we al blij kunnen maken met 10 kippen, waarmee ze in hun eigen behoefte kunnen voorzien.

Neem naast vrienden en vriendinnen ook gerust vaders, moeders, opa’s en oma’s, ooms en tante’s mee naar de dienst! Kunnen ze eindelijk eens zien wat nou een NextGen viering is!!!

Zien we je zondag 22 april om 10:30 uur in de Brinkstraatkerk??

Voor meer informatie of vragen over NextGen, stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.