14 april - NextGen: Wat is jouw talent

Zondag 14 april is er om 11:00 weer NextGen in de Brink. De viering vindt 2 weken na 1 april plaats, dus hopelijk hebben de crew en band hun grappen allemaal uitgevoerd. Bij NextGen weet je het natuurlijk nooit helemaal zeker....

 

Het is ook precies 1 week voor Pasen, een van de meest belangrijke gebeurtenissen uit de bijbel waar met veel wisselende gevoelens naar gekeken kan worden. Aan de ene kant is het iets om te betreuren; dat Jezus aan een kruis wordt gehangen. Aan de andere kant had dit een fantastisch mooi doel; na 3 dagen zal hij opstaan en laten zien dat Hij overwinnaar is! Een schitterende boodschap, waar wij mee aan de slag mogen! Wilco zal in de overdenking stilstaan bij deze overwinning, en vertellen over hoe jij je talenten kan gebruiken in deze NextGen-viering met het thema:
“ Wat is jouw talent?”. Vergeet niet collectegeld mee te nemen! Anders loopt Marin voor niets haar “mudraise” voor de bevrijding van moderne slaven!

Houd ook een oogje op onze social media (Facebook en Instagram @Nextgenbennekom), waar we teasers weggeven van de filmpjes/stukjes die er in de viering te zien zijn.

Zien we jou op 14 april?
René en Wilco
@Nextgenbennekom
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
M: 06-40524753

Nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief
Voornaam

Ongeldige invoer

Achternaam

Ongeldige invoer

email adres

Ongeldige invoer

Adres

Brinkstraat 41

6721 WR Bennekom

0318 - 414157

Info@brinkstraatkerk.nl

Routebeschrijving

Volg ons ook op: facebook