10.30u dienst bij Hoekelum: vergeet niet een eigen stoel mee te nemen

startweekend kopieDe Startzondag Commissie is vanavond achter Boerderij Hoekelum wezen kijken en zowel het terrein als het weer zien er goed uit om de 10.30 uur dienst achter de boerderij te vieren. Vooraf aanmelden voor deze dienst is niet nodig. Vergeet niet om een eigen stoel mee te nemen. Toch liever een binnendienst? Voor de dienst in de Oude Kerk om 9 uur is opgeven wel nodig, via het online aanmeldformulier. Bellen kan ook met Leo van den Berg: 06-2266 2525.

Wanneer we de dienst van 10.30 uur achter Boerderij Hoekelum kunnen vieren, neem dan je eigen lunch mee. Voor drinken wordt gezorgd. Het zal zo achter Hoekelum, gezellig met z’n allen, heerlijk smaken! Hoe gezellig om met een grote groep gemeente leden samen te picknicken.

Bloemschikken
Laat je verrassen en doe mee met een workshop bloemcorsage. Opgeven is niet nodig. Ook leuk voor de kinderen!

Presentaties
Diverse geledingen presenteren zichzelf na de 10.30 uur dienst.

Fiets- en wandeltocht
Zoals jullie gewend zijn, kan er tijdens de Startzondag weer volop worden genoten van de prachtige regio waarin we wonen. De fiets- en wandeltocht starten om 13.00 uur. We willen met iedereen die wil fietsen tegelijkertijd beginnen. Opgeven voor de fietstocht is niet nodig. Graag wel opgeven voor de wandeltocht door een mail te sturen naar John Smits via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kinderactiviteiten
Na afloop van de kerkdienst op Hoekelum kan je lekker komen springen. Er staat een springkussen klaar, zodat je je niet hoeft te vervelen als je ouders/verzorgers lekker koffie drinken. Bekijk hieronder wat er allemaal voor je te doen is.

Hoe laat: Na de dienst en koffie/lunch
Waar: bij Hoekelum
Leeftijd: 4-12 jaar
Opgeven: niet nodig

Zing in de Kring
Heb jij kinderen van 0 t/m 4 jaar? Neem ze dan mee naar “Zing in de Kring”. Adriëlle Schouten laat jonge kinderen Gods liefde ervaren door muziek en spel rond Bijbelverhalen.
God houdt van jou, jij hoort erbij! Dit is de boodschap van de vrolijke, muzikale workshop waarbij er zeker niet stil wordt gezeten! Na afloop is er tijd voor wat drinken en een koekje. Neem een matje/ kleedje mee om op te zitten en een handspiegeltje.

Hoe laat: 15.00 u
Waar: Grote zaal in “de Brink”
Leeftijd: 0-4 jaar
Opgeven via dit formulier

Archery Tag
Hou jij van actie, spektakel en een hele hoop lol? Kom dan Archery Tag spelen! Archery Tag is een mix van boogschieten, paintball en trefbal. Het draait allemaal om strategie en snelle keuzes, zodat je je tegenstander effectief uitschakelt. Je kunt 1 tegen 1 spelen, maar ook met je (RockSteady)groep tegen een ander team. Door de veiligheidsmaskers en de zachte larp pijlen hoef je je over de veiligheid geen zorgen te maken.

Hoe laat: Na de dienst en koffie/lunch
Waar: bij Hoekelum
Leeftijd: 12+
Opgeven: niet nodig

Timmer workshop
Waar gaat jouw hart sneller van tikken? Kom na de dienst lekker timmeren! Je kunt deze middag helemaal zelf aan de slag met hamer, hout en spijkers! Wat kom jij maken?

Buitenprogramma (bij goed weer)
09.00 – 10.00: Kerkdienst Oude Kerk (na de dienst is er koffie).
10.30 – 12.00: Kerkdienst Hoekelum.
12.00: Een barista verzorgt koffie en thee, nuttigen zelf meegebrachte lunch, presentaties, springkussen, kinder-/jeugdactiviteiten.
13.00: Start fiets- en wandeltocht.
15.00 – 16.00: Zing in de Kring (De Brink). Meld je hier aan.