Volkskerstzang 23 december

Volkskerstzang 23 december VKZ edes orkest

De Raad van Kerken Bennekom nodigt u van harte uit voor de Volkskerstzang in de Oude of Sint Alexanderkerk met als thema: Verlangen naar vrede. De dienst is op 23 december 2018, om 19.00 uur.

Advents-Cantatedienst met het Bennekoms Vocaal Ensemble

Afbeelding Magnificat HR 1

Datum, tijd en plaats: zondag 9 december 2018, 18.30 uur, Oude of Sint-Alexanderkerk, Dorpsstraat 45, Bennekom.

Magnificat anima mea Dominum

(Mijn ziel prijst en looft de Heer)

Maria zingt dit lied kort nadat ze van de engel gehoord heeft dat ze moeder van de Messias zal worden en op bezoek is bij haar familielid Elisabet.

Kerstinloop, een warm welkom

Eerste Kerstdag (25 december) organiseert de hervormde en gereformeerde diaconie gezamenlijk een Kerstinloop. Groot en klein, oud en jong, alleen gaanden en hele gezinnen, iedereen is van harte uitgenodigd om samen Kerst te vieren. De Kerstinloop begint rond 10.00 uur in De Brink (Brinkstraat 41), aansluitend aan de eerste morgendienst in de Brinkstraatkerk. Wij hopen op gemeenteleden die voor deze gelegenheid een taart willen bakken, want we starten feestelijk met koffie/thee/limonade en gebak.