Komende acties van WorldServants­Bennekom

Dineractie 29 oktober

Nog steeds kunt u zich opgeven om zaterdag 29 oktober te komen dineren bij ‘t Laag. Er zijn al 30 aanmeldingen, maar u kunt zich nog steeds opgeven. De dinerkaart is al gemaakt en we kunnen u beloven dat het genieten wordt! Voor informatie en aanmelden kunt u gaan naar de volgende link: bit.ly/dinerenWS.

Klussendag

Hebt u nog klussen die u al lang op de planning hebt staan, maar waar u nog niet aan toe bent gekomen? Wacht daar dan mee tot zaterdag 5 november! Wij, World Service groep Bennekom, staan namelijk deze dag voor bijna al uw klussen klaar. We zijn beschikbaar voor verschillende klussen; van uw tuin winterklaar maken tot de ramen lappen of uw afval naar de stort brengen. Ook klussen waar u vaklui voor nodig denkt te hebben, kunt u bij ons aanmelden. Wij proberen dan wat voor u te regelen. Het tarief dat wij hanteren voor deze dag is 15 euro per uur per persoon. Laat ons uw klus minimaal een week van tevoren weten, zodat wij een inschatting voor u kunnen maken van de duur en de daarbij komende kosten.

U kunt zich opgeven via de volgende link wsbennekom.nl/klussendag of in de kerk via de inschrijfformulieren. Voor vragen kunt u mailen naar wsbennekom@gmail.com. Hopelijk tot 5 november! 

Sinterklaas

Eén van de World Service acties die binnenkort op de planning staat, is de Sinterklaas actie. In de afgelopen periode is het ons gelukt een speciale band met Sinterklaas aan te gaan. We hebben ons doel uitgelegd en hij gaf aan het super te vinden om samen met zijn Pieten iets voor ons te betekenen. Dit betekent dat wij Sinterklaas en zijn Pieten kunnen vragen langs te komen bij u thuis in de periode van 12 november tot 6 december! Hierbij kan u aangeven of u het leuk vindt dat Sint en Piet gezellig het Sinterklaasfeest mee vieren, dat er aangeklopt wordt, cadeautjes worden gebracht en kunt u kiezen of hier wat lekkere pepernoten of ander snoepgoed bij in moet zitten.

Binnen deze actie zijn er veel opties mogelijk, aanmelden kan via: wsbennekom.nl/sinterklaas. Hierna zal u worden gebeld zodat er dingen afgestemd kunnen worden. Mocht u vragen hebben, kunnen deze ook worden besproken. We hopen de Sint en zijn Pieten vaak in te mogen zetten met als doel een onvergetelijke avond voor u en uw kind(eren), familie en vrienden :). 

Oliebollenactie

Hallo allemaal! Het eind van het jaar komt er weer aan en daar horen natuurlijk oliebollen bij. Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen ;). Daarom kunnen jullie in november al van de eerste oliebollen genieten bij ons.

Om dit voor iedereen mogelijk te maken en zo veel mogelijk op te kunnen halen voor het World Servants zijn wij op zoek naar sponsoren. Hopelijk kunnen jullie ons daarbij helpen!

We zouden het enorm waarderen als jullie een bedrag over willen maken, zodat wij inkopen kunnen doen voor de benodigdheden. Echter, het is het ook mogelijk om producten in de kratten bij de kerk te doneren! Dus denkt u nou ik heb thuis nog wel wat staan of komt u het toevallig in de winkel tegen, dan zouden wij daar ontzettend blij mee zijn :).

Het gaat om de volgende producten:

  • Zonnebloemolie (prioriteit)
  • Koopmans oliebollenmix
  • Rozijnen
  • Poedersuiker

Alvast ontzettend bedankt! Doneren kan via wsbennekom.nl/oliebollen

Over de oliebollen actie zelf horen jullie snel meer.😃

Sponsorkliks

Een actie de het hele jaar zal spelen is Sponsorkliks. Met SponsorKliks kun je een financiële bijdrage leveren aan World Servants Bennekom, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online bij grote winkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com, Thuisbezorgd, Nike, Adidas, etc. en World Servants Bennekom ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Zorg ervoor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van World Servants Bennekom wsbennekom.nl/winkel. Een kleine moeite met mooi resultaat, alvast bedankt!