Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Wereldmaaltijd
Maandag, 16 Oktober 2017
18:00 - 20:00
Op 16 oktober, wereldvoedseldag, vraagt de FAO jaarlijks wereldwijd aandacht voor voedselzekerheid in de wereld. Op tal van plekken worden dan ‘Wereldmaaltijden’ georganiseerd. Ook in Bennekom wil de oecumenische werkgroep Sobere maaltijd graag zo’n maaltijd organiseren. Tijdens onze ‘Wereldmaaltijd’ kan iedereen ervaren dat de aarde genoeg voedsel voortbrengt voor iedereen. Honger in de wereld is geen gevolg van gebrek, maar van ongelijke verdeling. De ‘Wereldmaaltijd’ bevat biologisch geteelde producten uit eigen regio en importingrediënten waarbij zoveel mogelijk rekening is gehouden met eerlijke handel. Tijdens de maaltijd is er veel ruimte voor
ontmoeting, bezinning en informatie. Datum: maandag 16 oktober, aanvang maaltijd: 18.00 uur, plaats: parochiezaal MVR kerk. Opgeven kan bij:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel: 419667; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel: 413910.
Locatie MVR Kerk Bennekom (parochiezaal)

Nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief
Voornaam

Ongeldige invoer

Achternaam

Ongeldige invoer

email adres

Ongeldige invoer

Adres

Brinkstraat 41

6721 WR Bennekom

0318 - 414157

Info@brinkstraatkerk.nl

Routebeschrijving

Volg ons ook op: facebook