Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Info avond Brinkstraatkerk
Woensdag, 12 Mei 2021
19:30 - 21:00

Binnen onze gemeente zijn  twee belangrijke ontwikkelingen actueel namelijk het starten met actief vermogensbeheer en het aanstellen van een kerkelijk werker voor het ouderenpastoraat in wijk zuid. De kerkenraad vindt het belangrijk om gemeenteleden actief te horen en te informeren over deze ontwikkelingen.

Hiervoor organiseren we op woensdagavond 12 mei een inloopavond in De Brink. De huidige coronaontwikkelingen laten het gelukkig toe dat we elkaar in het echt kunnen ontmoeten in plaats van digitaal. De inloopavond vervangt daarmee de eerder aangekondigde online informatieavond over de plannen rondom het actieve vermogensbeheer.

Vanwege de coronamaatregelen is het noodzakelijk om u vooraf aan te melden. Bij een groot aantal aanmeldingen moeten we mogelijk uitwijken naar een tweede avond.

De avond wordt als volgt vormgegeven:

  • Van 19.30-20.15 uur is er de gelegenheid vragen te stellen over de keuze van de kerkenraad om het vermogen van de Brinkstraatkerk deels via een professionele vermogensbeheerder te beleggen. Aanmelden hiervoor kan bij de voorzitter van het CvK, Hugo Vos via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Gezien de technische aard van het onderwerp vragen we u om uw vragen vooraf (uiterlijk 5 mei) digitaal aan hem toe te sturen.
  • Van 20.15-21.00 uur is er de gelegenheid vragen te stellen over de keuze van de kerkenraad om over te gaan tot de aanstelling van een kerkelijk werker voor het ouderenpastoraat in wijk zuid. Aanmelden hiervoor kan bij de scriba van de kerkenraad, Daan Nijland via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het vooraf toesturen van vragen mag, maar is niet noodzakelijk.

De informatie over beide onderwerpen en de toelichting van de door de kerkenraad gemaakte keuzen is te vinden in de Bij-Eén van 16 april.

Namens de kerkenraad en het College van Kerkrentmeesters

John Smits (voorzitter kerkenraad), Daan Nijland (scriba kerkenraad) en Hugo Vos (voorzitter CvK)

Locatie De Brink

Adres

Brinkstraat 41

6721 WR Bennekom

0318 - 414157

Info@brinkstraatkerk.nl

Routebeschrijving

Volg ons ook op: facebook