Programma startzondag 10-9

startzondag

10 augustus 2023

Er is (en wordt) hard gewerkt aan allerlei activiteiten voor jong en oud tijdens de Startzondag op 10 september. Belangrijk: voor het buffet en het bloemschikken is het nodig dat je je inschrijft (uiterlijk vrijdag 1 september), voor alle andere activiteiten is aanmelden niet nodig. Zien we jullie zondag 10 september ook? Lees verder voor het volledige programma. 

Kerkdiensten
We starten de dag met een kerkdienst in de openlucht op het Marktplein bij de Oude Kerk om 10:00 uur (neem je eigen stoel mee). Tijdens beide diensten gaat dominee Anne Verbaan voor. Mocht de buitendienst niet door kunnen gaan in verband met slecht weer, dan vindt de dienst plaats in de Oude Kerk.
Na de dienst zal er worden gezorgd voor drinken en we willen u oproepen wat lekkers te bakken. We roepen dan ook alle bakkunstenaars op om hun favoriete taart of verrukkelijke koeken te bakken en mee te brengen. Wel graag even doorgeven, zo weten we wat we kunnen verwachten. Dit kan via www.edu.nl/t3ht3 of scan de volgende QR-code:

 

 

Middagprogramma
Let op! Het middagprogramma is, weer of geen weer, bij het Kerkheem 

Voor de jeugd
Springkussens, sweeper, kruip-door-sluip-door, volleybal enzovoorts. Voor de jeugd is er van alles te doen tussen de activiteiten door.

Tour de eglise
Ben jij de nieuwe Mathieu van der Poel? Draai de bovenbenen maar warm en krijg harde kuiten van het rondje om de kerken in onze regio. Rij bij voorkeur individueel of in een kleine groep. De route zal beschikbaar komen via Strava.

13.30 uur Speurtocht en bingo
Voor alle kinderen (tot en met 13 jaar) organiseren de leiding van de clubs een speurtocht. Rond 13.30 verzamelen we voor de speurtocht en daarna is er nog de familie bingo. Welkom!

13.30 uur Bloemschikken
We hopen op een mooie nazomerse dag. Bij de gedachte alleen al fleuren we al helemaal op, want tijdens de Startzondag biedt de bloemencommissie de mogelijkheid om allerlei moois te maken met bloemen. Leuk voor jong en oud! Wel even aanmelden via www.edu.nl/7nafw of scan de volgende qr-code:

 

13.30 uur Op die fiets Op een ontspannen manier de prachtige omgeving van Bennekom ontdekken? Doe dan mee aan de fietstocht. Bij het Kerkheem ontvangt u een routebeschrijving. 14.30 uur Het hoogste lied zingen Zing, zing, zingen maakt blij! Word jij er ook blij van? Dan is de zangworkshop met Wim van der Heide zeker een aanrader. 15.00 – 16.00 Zing in de Kring Zing in de Kring laat jonge kinderen Gods liefde ervaren door muziek en spel rond Bijbelverhalen. Kom jij ook samen met je kindje? Je hoeft je niet op te geven! 15.30 – 16.30 Familie Bingo Prijzen waar je van droomt en gezelligheid! Dat kan ook niet missen met onze bingo masters Bart van Beek & Daniel van Steenbergen. Kom naar de familie bingo. 16.30 – 18.30 Maaltijd Het leven is meer dan eten en drinken, maar tijdens de Startzondag is het mogelijk om te genieten van een heerlijke maaltijd. Eet gezellig mee en ga met elkaar aan tafel om van al het lekkers te genieten. We vragen een vrijwillige bijdrage. Aanmelden is wel nodig. Dat kan via: www.edu.nl/mrp8h of scan de volgende QR-code:

Contact 

Kom je er niet helemaal uit met het aanmelden. Neem dan contact op met Jan Willem Lutgendorff per mail op jwlutgendorff@hotmail.com of bel 06 – 152 442 96.