Zondag 7 mei is een zangdienst in de Oude Kerk met orgel en trompet. Deze zondag draagt de naam ‘Jubilate’. Wij mogen jubelen en juichen omdat God ons het leven geeft. Die God mogen wij loven en prijzen omdat Hij steeds opnieuw – ook in jouw leven – wegen baant door het donker naar het licht. In deze zangdienst verzamelen we ons met Jan van Haren op trompet rond het orgel in de Oude Kerk en zingen we het uit: Heel de aarde, juich voor God; Kom en zie de werken van de Heer!

Zondag14 mei is een reguliere avonddienst waarin ds. E.J. de Ruiter uit Amerongen voorgaat.

Zondag 21 mei is een experimentele ‘Brood-voor-het-hart-dienst’. In de evangeliën wordt vaak gesproken over eten. Jezus eet met zijn leerlingen, eet bij de tollenaar Zacheüs, deelt brood en vis met velen en uiteraard het laatste avondmaal. Tijdens die momenten gebeurt er meer dan alleen de maag vullen. Er is emotie, er zijn gesprekken, er worden verhalen verteld. Kortom; er wordt meer gedeeld dan voedsel alleen.

Dat idee van elkaar bij de maaltijd ontmoeten, en meer dan alleen voedsel delen, dat is het idee achter 'Brood voor het Hart'. In plaats van een klassieke kerkdienst, komen we samen in de grote zaal van De Brink. Er wordt voor brood en drinken gezorgd. Tijdens het samenzijn delen we dat brood, maar delen we ook geestelijk voedsel, brood voor het hart. Het samenzijn begint om 18.00 uur en duurt tot 19.00 uur. Ds. Loeki van der Laan zal het samenzijn leiden. We hopen jong en oud daar te ontmoeten!

fairtradekerk