Deze pagina's geven informatie van en over de Diaconie van de Brinkstraatkerk.

Aan de hand van de volgende vragen wordt het diaconale werk toegelicht.

Diaken zijn we allemaal

Wat zou het mooi zijn als er een groot netwerk zou komen bestaande uit gemeenteleden die een stukje van hun tijd willen geven aan anderen die de hulp hard nodig hebben. Die anderen zijn gemeenteleden van de Gereformeerde Kerk en de Hervormde Gemeente én de (mede)mens daarbuiten. Met andere woorden: voor alle Bennekommers !!
En daar kunt u een belangrijke bijdrage aan leveren; en dat belangrijke zit hem niet in het aantal uren dat u ter beschikking stelt. Nee, van elk uur, elke minuut die u bijdraagt, wordt een ander mens weer een stukje gelukkiger.
Niet alleen dat de “klus” wordt geklaard of dat er een oplossing komt voor het probleem, maar het feit dat er iemand is die even naar je omkijkt of het probleem voor je oplost, geeft meerwaarde aan je bestaan; je doet ertoe !!

U doet ertoe !!
Dit houdt in dat iedereen zich vrij mag voelen om hulp te vragen.
Als u twijfelt....... misschien schroom voelt om iets te vragen....... u bent op de juiste plaats.....binnen de eigen gemeente.....mensen die om elkaar geven.......en graag helpen.

Heeft u hulp nodig? Vraag het gerust!

Wilt u hulp aanbieden? Vertel het ons!

Vul onderstaand formulier in

Hulpvraag diaconie

--------------------------------------------------------------------------------

We willen u er voor de volledigheid op wijzen dat het wel enige tijd kan duren, voordat van de hulpvraag of hulpaanbod gebruik wordt gemaakt. Er kan dus wat tijd overheen gaan, voordat u wordt benaderd.

fairtradekerk