Het aanbieden van het jaarlijkse Groene Boekje of wel het kringenprogramma met een wijd scala van onderwerpen is de verantwoordelijkheid van de Vormings- en Toerustingscommissie. De commissie is in 1987 ontstaan uit een fusie van de werkgroep Gemeentetoerusting van de Gereformeerde kerk en de Hervormde vormingswerkcommissie van de wijkgemeenten 2 en 3. In mei 2000, na een gastlidmaatschap van enkele jaren, is ook de Rooms Katholieke Parochie volledig lid geworden. De commissie vergadert meerdere malen per jaar. Zij inventariseert welke onderwerpen en activiteiten interessant kunnen zijn voor vorming en toerusting binnen de bovengenoemde kerkelijke gemeenten. De commissie staat altijd open voor nieuwe ideeën, die bij elk van de commissieleden gemeld kunnen worden.

Sinds 2014 is er de website www.hetgroeneboekje.nu waarop het volledige programma terug te vinden is.

Secretariaat: info@hetgroeneboekje.nu

fairtradekerk